Bezoek een huiskamerbijeenkomst met Broeder Andrew

Bezoek een huiskamerbijeenkomst met Broeder Andrew

Vanaf 3 tot en met 11 februari 2019 is Broeder Andrew de Carpentier in Nederland. Tijdens zijn bezoek deelt broeder Andrew op diverse plaatsen tijdens huiskamerbijeenkomsten verhalen naar aanleiding van het nieuw uitgebrachte boek ‘Gebaren van God’ en de nieuwe stichting The Carpenter’s Son.

Een wonderlijke ontmoeting met een moslim die van Jezus droomt. Verkeerd vertaalde beloftes van God aan een slavin. Een nieuwe kijk op vluchtelingen en de tenten van Abraham. Deze verhalen staan in het boek Gebaren van God van de Anglicaanse Dovenpriester Broeder Andrew.  Het Midden-Oosten lijkt bijna een synoniem te zijn voor ‘conflict’, zo ook tussen christenen, moslims en joden. Maar moet dat zo? Juist daarover deelt Broeder Andrew met ons zijn verrassende inzichten tijdens de huiskamerbijeenkomsten. Maak opnieuw kennis met Bijbelse figuren zoals Abraham, Hagar, Ismaël en de verloren zoon.

Sinds 2017 is de voormalig directeur van een groot Doveninstituut in Jordanië met ‘pensioen’, wat voor hem betekent dat hij nu als consulent via diverse stichtingen op innovatieve manieren Doven, doofblinden, slechthorenden en mensen met andere beperkingen kan blijven helpen, zowel op praktisch gebied, maar ook op geestelijk vlak. Dat komt allemaal samen in het ‘Centrum voor Revalidatie-technologie in Jordanië’. Ook daar hoort u meer over tijdens de bijeenkomst.

Programma
U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur. De huiskamerbijeenkomsten beginnen standaard (met uitzondering van locatie Middelburg) met een maaltijd om 18.30 uur. Om 19.30 uur delen we verhalen die centraal staan in het boek ‘Gebaren van God’. U krijgt het boek gratis mee naar huis!

Locaties
Op de volgende plekken wordt een huiskamerbijeenkomst georganiseerd:

  1. Dinsdag 5 februari in Dordrecht, familie Pieters (Burgemeester Jaslaan 1a, Dordrecht))
  2. Woensdag 6 februari in Zoeterwoude, familie van den Berg (Weipoortseweg 52, 2381 NE Zoeterwoude)
  3. Donderdag 7 februari in Middelburg
  4. Vrijdag 8 februari in Hierden, familie van Dalen (Hanlokamp 2, 3849, RC Hierden)

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij een huiskamerbijeenkomst? Stuur dan een mailtje naar info@thecarpentersson.org, met vermelding van naam en locatie.

The Carpenter’s Son
De huiskamerbijeenkomsten worden georganiseerd door de Nederlandse stichting The Carpenter’s Son. The Carpenter’s Son maakt publicaties en organiseert bijeenkomsten om de kennis en inzichten van broeder Andrew de Carpentier zo breed mogelijk te delen. Ook ondersteunt de stichting de opzet van het Centrum voor Revalidatie-technologie in Jordanië.

Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/thecarpenterssonNL