Publicaties

Stichting The Carpenter’s Son is opgericht om het gedachtegoed van Broeder Andrew voor een groter publiek beschikbaar te maken. Dit doet de stichting door publicaties uit te brengen over diverse onderwerpen. Onder andere de publicatie van het boek ‘Gebaren van God‘ en de Podcastserie Gebaren van God.

Gebaren van God
Het boek ‘Gebaren van God’ wil vertellend iets laten zien over het leven en het werk van Broeder Andrew de Carpentier, geroepen door de Almachtige en volgeling van Jezus de Messias, de Christus. Na 50 jaar wonen en werken als priester en monnik, als vader en broer in het Midden-Oosten, wil dit boekje verwoorden wat niet te zeggen is en verbeelden wat niet gezien kan worden.

Lees meer >>>

Cover Boek Gebaren van God

Videos in Gebarentaal
De verhalen van Gebaren van God en andere berichten publiceren we steeds vaker in de Nederlandse Gebarentaal.

Ga naar de video’s

Podcasts
We kregen veel reacties van lezers die geraakt waren door de verhalen uit het boek Gebaren van God. En dat gunnen we meer mensen, ook mensen die niet meer zo snel een boek lezen. Daarom zijn we de podcastserie Gebaren van God gestart! Simpel gezegd worden de verhalen van het boek ‘Gebaren van God’ ingesproken. En dat niet alleen: de verhalen worden verrijkt door onder andere co-auteur René Kolsters. Hij leidt de verhalen in met belevenissen die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt met Broeder Andrew. 

Ga naar de podcasts >>

Broeder Andrew werd uitgedaagd door de ongezonde en verslechterende relatie tussen moslims en christenen. Zijn kennis en persoonlijke ervaring van de Arabische islamitische wereld bieden een unieke combinatie voor publicaties voor een breder publiek, naar beide kanten.

broeder andrew

Met de publicaties willen we het gedachtegoed van Broeder Andrew voor een groter publiek beschikbaar maken.