Podcasts

Interviews en gesproken verhalen
In 2019 publiceerden we het boek ‘Gebaren van God’ van Broeder Andrew en René Kolsters. We kregen reacties van lezers die geraakt waren door de verhalen. En dat gunnen we meer mensen, ook mensen die niet meer zo snel een boek lezen.

Daarom de podcastserie Gebaren van God! Simpel gezegd worden de verhalen van het boek ‘Gebaren van God’ ingesproken. En dat niet alleen: de verhalen worden verrijkt door onder andere co-auteur René Kolsters. Hij leidt de verhalen in met belevenissen die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt met Broeder Andrew. 

Verhalen komen tot leven
Bestuurslid Fred Doeze Jager is de interviewer en verteller van de nieuwe podcastserie. Fred neemt je met zijn stem en ontspannen interviewstijl mee naar het land waar Jezus heeft gewandeld. 

Pexels - Andrea Piacquadio

De verhalen worden verrijkt door onder andere co-auteur René Kolsters

Beluister de interviews

In deze podcastserie ‘Gebaren van God’ is interviewer en verteller Fred Doeze Jager in gesprek met René Kolsters, co-auteur van het gelijknamige boek. 

Pasen

In dit interview vertelt René over de manier waarop het boek tot stand is gekomen, en over specifieke gebeurtenissen rondom Pasen.

Kerstfeest

 In dit interview vertelt René over zijn ervaringen met het Kerstverhaal in Jordanië. 

Gods Gebarentaal

In dit interview vertelt René  over zijn ervaringen met gebarentaal op een Jordaanse dovenschool waar hij ooit was. Hij legt daarbij mooie links naar het boek “Gebaren van God” en naar de Bijbel.

Luister naar de ingesproken verhalen

Luister naar de verhalen van het boek Gebaren van God, ingesproken door Fred Doeze Jager.   

Pasen

In deze podcast vertelt Fred het verhaal Pasen uit het boek Gebaren van God: een zeer persoonlijk verhaal uit het leven van Arie de Carpentier.

Gods Gebarentaal

In deze podcast vertelt Fred het verhaal Gods Gebarentaal uit het boek Gebaren van God.

Blogs