Houd een collecte

Met concrete projecten zet Stichting The Carpenters’ Son zich in voor een sterkere positie van Doven, slechthorenden, doofblinden en personen met lichamelijke beperkingen, met name in het Midden-Oosten. Als kerk bijdragen aan ons werk? We zijn ontzettend blij met een collecte of een gift. 

Informatie op maat
Meld het vooraf bij ons en we zorgen voor de laatste informatie. Stuur een mailtje naar info@thecarpentersson.org of bel onze secretaris Nellie Vermij: 06-22 10 45 02. We komen graag langs tijdens een kerkdienst of leveren informatie op maat, zoals een passende powerpointpresentatie, een tekst voor de collecteafkondiging of een filmpje.

Collectegeld overmaken?
Dat kan op rekeningnummer NL91 ABNA 0846 807 564 tnv Stichting The Carpenter’s Son onder vermelding van ‘collecte’ en eventueel het betreffende project.

Projecten
Ga naar de projectpagina voor een actueel overzicht van onze projecten. In 2022 zetten we ons vooral in voor:

een zomerkamp voor Doven 
het verhogen van het aantal Tolken voor de Jordaanse Gebarentaal

photocredits Jeremy Yap
logo pkn
Protestantse wijkgemeente Dubbeldam
Lees verder
Als Protestantse wijkgemeente Dubbeldam te Dordrecht willen we voortborduren op de contacten die er eerder waren met Brother Andrew. Daarom ondersteunen we de Carpentersson die het werk in Jordanië en het Midden oosten voortzet.