كتاب ذكرى الأخ أندرو

تشارك عائلة الأخ أندرو وأصدقائه ومعارفه أفكارهم وعلاقاتهم مع الأخ أندرو:

Een kostbare vriend

Andrew houdt zijn handen net zo voor de tekst met de naam van het instituut dat er “The Holland Institute for the deaf” staat (ipv Holy Land). Zo verwelkomt hij onze gebedsgroep uit Nederland. We krijgen een uitgebreide rondleiding waarin hij vertelt over de school en de bouwplannen (dat is de rode draad door zijn werk….:). Bouwen aan Gods Koninkrijk door doven en blinden te helpen. In Andrew heb ik een kostbare vriend ontdekt, met verrassende inzichten en een grote volharding om zijn God te dienen.

Andrew voelde zich steeds verbonden met de NEM (Near East Ministry, te Voorthuizen). Menige NEM groep heeft hij ontvangen.

 

Dick Jaspers Focks

Br. Andrew en Helpers

Br. Andrew en zijn helpers hier in Nederland (o.a. de familie Kolsters van jong tot oud) nodigden uit om op sponsormanier bij het mooie, goede werk betrokken te raken.
Natuurlijk kozen we voor sponsoring van die jongen met de grote oren en een beetje hoge rug (want niemand koos hem uit de serie foto’s om kids van het Holyland te sponsoren). Dat hebben we vele jaren gedaan en nadien kwam ook zijn broertje er nog bij (die overigens filmsterallures kon hebben). De boys zijn inmiddels meerderjarig.
Dat alles door de inzet van Andrew en zijn helpers.
Zijn bezoeken aan Nederland en ook bij ons thuis maakten duidelijk dat Andrew zijn hele leven in heeft gezet voor de ander en zijn loon krijgt hij vast in de hemel!

Kagenaar Voorn CS

كتاب تذكاري

broeder andrew

اترك رسالة عن الأخ أندرو في التسجيل عبر الإنترنت