Bestel het boek Gebaren van God

Fijn dat u interesse heeft in het boek ‘Gebaren van God’.  Vul het onderstaande formulier in, betaal per bank en wij sturen het boek per post naar u toe. 

Het boek kost 10 Euro + 3,68 Euro verzendkosten. De totale kosten bedragen 13,68 Euro euro.

Het boek wordt verzonden zodra de betaling is gedaan. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL91 ABNA 0846 807 564 tnv Stichting The Carpenter’s Son onder vermelding van ‘Boek Gebaren van God’

Cover Boek Gebaren van God

Maak opnieuw kennis met Bijbelse figuren, geschilderd door Broeder Andrews tweelingbroer Roger, met inzichten en vergezichten uit Andrews leven in Jordanië en het Midden-Oosten

Het boek ‘Gebaren van God’ wil vertellend iets laten zien over het leven en het werk van Broeder Andrew de Carpentier; geroepen door de Almachtige. Na 50 jaar wonen en werken als priester en monnik, als vader en broer in het Midden-Oosten.

Maak opnieuw kennis met Bijbelse figuren, geschilderd door Broeder Andrews tweelingbroer Roger, met inzichten en vergezichten uit Andrews leven in Jordanië en het Midden-Oosten als volgeling van Jezus. Inderdaad lijkt het Midden-Oosten bijna een synoniem te zijn voor ‘conflict’, zo ook tussen christenen, moslims en joden. Maar moet dat zo? Juist daarover deelt Broeder Andrew met ons zijn verrassende inzichten.

De schilderijen van zijn tweelingbroer Roger de Carpentier vormen een toegangsdeur naar een wereld waarin priester-monnik Broeder Andrew u een nieuwe kijk geeft op eeuwenoude Bijbelverhalen, maar met gevolgen voor nu. U krijgt een beeld van Abraham – de vriend van God – en zijn zoons: Isaak en Ismaël. Maak kennis met slavin Hagar. Kijk met een Midden-Oostenbril naar de Bijbelse verhalen en ontdek hoe dit uw kijk kan veranderen op God, maar ook op moslims en christenen. Geraakt door de Almachtige deelt deze volgeling van het kruis zijn persoonlijke ervaringen en inzichten die u dichter brengen bij Jezus de Messias.

Bestel het boek ‘Gebaren van God’.