Online herdenking Broeder Andrew

‘Een Gebaar van Boven’. Onder deze noemer herdachten we zaterdag 28 november 2020 tijdens een online samenzijn Broeder Andrew. Middels een YouTube live stream deelden familie, vrienden en bekenden hun verhaal over en verbinding met Broeder Andrew. We deelden een inkijkje in zijn uitzonderlijke leven als ‘loopjongen van God’ en ‘Jezus-drager’. En we keken vooruit hoe Zijn boodschap verder gaat.

Gedachtenboek

broeder andrew

Laat een bericht achter in het online gedachtenboek over Broeder Andrew

Enkele video's van de herdenking

Fotocollage Broeder Andrew

Deze video toont een foto collage van mensen die konden schuilen bij Broeder Andrew. De muziek is een van Andrew’s favoriete liederen, waar hij zelf bij kon schuilen. Het is een lied van Benny Neijman.

Begingebed van de herdenking

Het begingebed tijdens de herdenking wordt uitgesproken door Bisschop Riah abu el-Assal uit Israël, en in gebarentaal vertolkt door Rasha (een student van het Holy Land Institute for the Deaf) in het Jordaans en Judith (de nicht van Broeder Andrew) in het Nederlands.

ZKH Prins Mired van Jordanië

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mired van Jordanië was zeer goed bevriend met Broeder Andrew. In deze video betoont hij zijn medeleven en vertelt hij over de goede samenwerking die hij met Broeder Andrew had.

Doofblinde Mohammed uit Jordanië

De doof-blinde Mohammed is opgeleid door het Holy Land Institute for the Deaf om te communiceren met zijn omgeving. Hij kan zelfs uitleggen hoe hij zich voelt na het overlijden van Broeder Andrew. Zijn gebaren worden vertaald door zijn moeder.

Aline en Matthew uit Engeland

Matthew en Aline hebben samengewerkt met Broeder Andrew. In deze video vertellen zij over de serieuze, grappige en rare momenten met hem.

Bishop Riah Abu El Assal uit Israël

In deze bijdrage vertelt Bisschop Ryah over zijn vriendschap met en zijn bezoeken aan Broeder Andrew in Jordanië.


Zijn gedachtegoed levend houden?
Wil je ook een videoboodschap insturen ter herinnering aan Broeder Andrew en zo ook zijn gedachtegoed levend houden?