Even thuis in Jordanië

Bestuursleden Fred Doeze Jager en René Kolsters (en zijn zoon Thomas) van stichting The Carpenters’ Son zijn eind juni 2021 afgereisd naar Jordanië voor projectoriëntatie en gesprekken met het huidige netwerk. Hieronder het achtste reisverslag:

De Nederlandse Ambassade in Jordanië stond niet op onze bezoeklijst, maar we zijn er wel geweest. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Mired raadde ons dat aan. En zijn secretaresse Alia heeft direct een afspraak geregeld.

Even in Nederland, met Enas van de Nederlandse Ambassade

Best bijzonder dat alle bewaking ons doorlaat bij het noemen van alleen onze naam. Niks fouilleren of scannen, meteen vertrouwd. Tegelijkertijd beseffen we maar al te goed dat onze naam niet de toegang geeft, maar indirect de naam van Broeder Andrew en het vertrouwen dat hij had opgebouwd.

Laten wij nu net op bezoek zijn om het werk wat vanuit die naam gedaan is door te laten gaan. Contacten met de ambassade kunnen daar zeker bij helpen. Ze weten in ieder geval dat in Nederland de Gebarentaal officieel erkend is. Dus als ook de ambassade ermee te maken krijgt, dan weten ze ook dat wij graag willen helpen met het opleiden van gebarentolken!

ambassade

“Even in Nederland, met Enas van de Nederlandse Ambassade”