NIEUWS

deelnemers zomerkamp 2022

Zomerkamp voor Doven: “Ik heb groei gezien”

“Hallo allemaal, mijn naam is Sahel, en ik kom uit Jordanië. Ik werk hier bij de Peace Dove voor de Doven. Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken, allen die ons hebben gesteund met betrekking tot het kamp voor de Doven. Jullie steun is heel erg belangrijk geweest voor het kamp.”

Lees meer >>

Het jaar 2021: op weg naar de toekomst

Stichting The Carpenter’s Son heeft als doel een sterkere positie van Doven, slechthorenden, doofblinden en personen met lichamelijke beperkingen, met name in het Midden-Oosten. Door middel van concrete projecten dragen we hier aan bij. In het jaarverslag 2021 blikken we terug op de activiteiten van 2021 en geven we een toelichting op de uitgaven en de inkomsten.

Lees meer >>

Ahlam op bezoek bij Nederlandse tolkopleiding

Als stichting The Carpenter’s Son zijn we de samenwerking aangegaan met de Jordaanse Dove Gebarentaaldocent Ahlam. Samen met haar zetten we ons in om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de beschikbaarheid van tolken Jordaanse Gebarentaal.

Lees meer >>

NIEUWSBERICHTEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

FILTER HET NIEUWS

Kies welke berichten je wilt zien.

KIES ONDERWERP
KIES PERIODE
broeder andrew

“Soms heb ik het gevoel dat de Almachtige zijn uiterste best doet om mij nederigheid te leren.”