Kerstgroet 2021 in Nederlandse Gebarentaal

Met deze speciale kerstgroet sluiten we 2021 af. Een bijzonder inspirerend jaar. De video is gemaakt in de Nederlandse Gebarentaal door Lilly de Carpentier, schoonzus van Broeder Andrew. 

In de video vertelt Lily onder meer dat het pijn doet dat we Broeder Andrew moeten missen, maar dat we blij zijn dat zijn werk verder mag gaan. Zijn verhalen leven voort in onze publicaties, video’s en podcasts, die we dit jaar online hebben gezet. En er volgt meer!

We hebben onze partners in Jordanië bezocht en nieuwe plannen gemaakt voor ondersteuning. Er zijn bestuursleden weggegaan, maar ook weer bijgekomen!

Grote droom
Het komende jaar werken we voornamelijk aan de realisatie van een grote droom van Broeder Andrew: betere Gebarentolk-opleidingen in Jordanië. Op onze site kunt u het verhaal ‘God’s Gebarentaal’ vinden uit het boek “Gebaren van God” en de bijbehorende podcast.

We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen, maar bovenal willen we u ontzettend bedanken voor de steun die u gegeven heeft dit afgelopen jaar.

Dank, Dank, Dank!

Tot slot: The Carpenter’s Son wenst u een gezond 2022 en Zijn rijke zegen

kerstgroet 2021 v2

Het komende jaar werken we voornamelijk aan de realisatie van een grote droom van Broeder Andrew