Advies en begeleiding door ontwikkelingsdeskundige Dirk R Frans

Boeder Andrew was een internationale autoriteit en deskundige op de gebieden waar we als stichting voor zijn opgericht. Hij had een breed netwerk, zorgde voor de projecten en de aansturing daarvan. Met het wegvallen van Broeder Andrew krijgen we als stichting een directe rol in in het opgebouwde netwerk en de ondersteuning van projecten.

Als stichting vinden we het belangrijk om op een professionele manier de projecten in het Midden-Oosten te selecteren, te ondersteunen en te begeleiden. Daarom willen we die kennis en vaardigheden ontwikkelen. We zijn ontzettend dankbaar dat we de komende tijd advies en begeleiding krijgen van ontwikkelingsdeskundige Dirk R Frans. Hij werkt als adviseur voor non-profit organisaties die werkzaam zijn in landen als Irak en Afghanistan. Hij woont in Dordrecht en heeft Broeder Andrew ook zelf ontmoet. 

Spiegel
Samen met Dirk onderzoeken we de komende tijd mogelijkheden om te bouwen aan een sterk netwerk met mooie projecten, passend bij onze stichtingsdoelen. Dirk is hierbij ook onze kritische spiegel: Dirk: “Als ontwikkelingsdeskundige vind ik de inventarisatie van het netwerk en de contacten van Stichting The Carpenter’s Son indrukwekkend. Hoe levensvatbaar zijn deze initiatieven en contacten? Hoe lokaal gedragen zijn deze projecten om het werk in de regio voort te zetten of uit te bouwen? Deze vragen moeten binnen afzienbare tijd worden beantwoord”. Dirk zal ons ook praktisch voorbereiden op de geplande netwerkreis voor dit jaar waarin we veel (project)contacten willen bezoeken.

We kijken als bestuur uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van onze stichting.

foto dirk frans

“Dirk werkt als adviseur voor non-profit organisaties.”