The Carpenter’s Son start podcastserie ‘Gebaren van God’

Pexels - Andrea Piacquadio

The Carpenter’s Son is in 2019 opgericht om het gedachtegoed van Broeder Andrew levend te houden en verder te verspreiden. Vanaf onze oprichting hebben we ingezet op praktische projecten in het Midden-Oosten en publicaties. Met het overlijden van Broeder Andrew in oktober 2020 betekent dat voor onze stichting ook het nodige. Hoe nu verder? 

In 2021 nemen we de tijd om een bezoek te brengen aan onze contacten in Jordanië en te onderzoeken op welke manier we verder invulling kunnen geven aan de praktische projecten. Tegelijkertijd zien we dat de publicaties ook verder vorm krijgen; misschien wel juist nu.

Podcast: interviews en gesproken verhalen
In 2019 publiceerden we het boek ‘Gebaren van God’ van Broeder Andrew en René Kolsters. We kregen reacties van lezers die geraakt waren door de verhalen. En dat gunnen we meer mensen, ook mensen die niet meer zo snel een boek lezen. Daarom starten we de podcastserie Gebaren van God. Simpel gezegd worden de verhalen van het boek ‘Gebaren van God’ ingesproken. En dat niet alleen: de verhalen worden verrijkt door onder andere co-auteur René Kolsters. Hij leidt de verhalen in met belevenissen die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt met Broeder Andrew. 

Verhalen komen tot leven
Fred Doeze Jager is de interviewer en verteller van de nieuwe podcastserie. Fred: “Op het moment dat ik hoorde van het ‘verbindende’ werk van stichting The Carpenter’s Son werd ik geraakt. Ik had Broeder Andrew zo graag persoonlijk leren kennen, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Na zijn overlijden schreeuwde mijn hart om mee te doen aan het levend houden van zijn gedachtegoed. Dankbaar dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren.” Fred neemt je met zijn stem en ontspannen interviewstijl mee naar het land waar Jezus heeft gewandeld. 

Beluister de allereerste podcast van The Carpenter’s Son: ‘Kerstfeest’

“Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren”

Fred Doeze Jager

Interviewer en verteller
podcastserie Gebaren van God