Pasen

In zijn laatste jaren schreef Broeder Andrew het boek Gebaren van God samen met René Kolsters. In dat boek deelt Broeder Andrew ook het verhaal over Pasen. Het verhaal had bijna niet in het boek gestaan omdat het voor Andrew zo persoonlijk en kwetsbaar was.  Broeder Andrew had namelijk in de Wilhelminakerk in Dordrecht als 17-jarige jongen een ‘visioen’ tijdens een Goede Vrijdag-kerkdienst. 

Of beluister het op deze pagina als podcast of lees het verhaal in de blog.

Achtergrond van het verhaal:
Interviewer en verteller Fred Doeze Jager raakt in gesprek met co-auteur René over de achtergrond van het indrukwekkende verhaal ‘Pasen’. 

Of lees het verhaal in de blog.

broeder andrew

“Het verhaal had bijna niet in het boek gestaan

VIDEO: Pasen in Nederlandse Gebarentaal (NGT)

In deze video wordt het verhaal ‘Pasen’ uit het boek Gebaren van God getolkt in de Nederlandse Gebarentaal.

PODCASTS

Pasen - het interview

In deze podcast ‘Gebaren van God’ is Fred Doeze Jager in gesprek met René Kolsters. René heeft samen met Broeder Andrew het boek Gebaren van God geschreven. Fred praat in deze podcast met René door over het indrukwekkende verhaal ‘Pasen’.

Pasen - het verhaal

Luister hier naar het verhaal ‘Pasen’ uit het boek ‘Gebaren van God’. Verteller is Fred Doeze Jager.

VERHALEN

photocredits: Joseph Hooper

‘Pasen’ – uit het boek Gebaren van God

Onderstaand verhaal ‘Pasen’ is één van de vele verhalen uit het boek ‘Gebaren van God‘. In dit verhaal deelt Broeder Andrew een ‘visioen’ die hij als 17-jarige jongen in de Wilhelminakerk in Dordrecht kreeg tijdens een Goede Vrijdag-kerkdienst.

Lees meer »